Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/u506128598/domains/crystalclear.bg/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/functions.php on line 335

Warning: Declaration of MY_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /home/u506128598/domains/crystalclear.bg/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/admin/wordpress-importer.php on line 1195
За Нас | Crystal Clear

За Нас

„Кристъл Клиър” ООД оперира на българския пазар от 2008 г. и разполага със собствена база за производство на инсталации за пречистване на вода и въздух. Изделията са произведени изцяло на базата на собствени разработки и ноухау. Фирмата ни гарантира за качеството на произведените продукти благодарение на внедрената система за управление на качество по ISO 13485, ISO 9001 и CE Сертификат.

Инсталациите за пречистване на вода използват високо производителни мембранни технологии и намират приложение за битови, питейни, промишлени и специални нужди,като: центрове за хемодиализа, лаборатории, автоклавни стерилизационни, фармацевтика, хранително вкусова промишленост, микроелектроника, във винарската и пивоварна индустрия, производство на безалкохолни напитки, пречистване (обезсоляване) на морска вода и собствени водоизточници.

От 2013 г. Кристъл Клиър – досегашен дистрибутор на хемодиализни консумативи -уверено навлиза на пазара на медицински изделия като производител със собствена гама хемодиализни артикули. Новата марка диализатори е Nephroclear®, кръвните линии, предлагани от нас са Crystal Lines®, а фистулните игли – Crystal Needles®. Продуктите разполагат с СЕ сертификация и са високо оценени на световните пазари. Хемодиализаторите, предлагани от нас са иновация в сферата на нефрологията, с впечатляващи клиърънси и полипропиленов корпус, който не отделя вредния за човешкия организъм Бисфенол А (BPA). Кристъл Клиър е една от двете фирми в световен мащаб, които предлагат такъв корпус.

В областта на пречистването на въздух основно място заема асептичната климатизация със степен на чистота отговаряща на стандартите ISO 5, 7, 8. Тези изделия намиратприложение в медицината, като основно в климатизацията на операционни зали, помещения за провеждане на химиотерапия, реанимационни отделения, зали за лечение на изгаряния, трансплантации и всички други помещения, изискващи стерилна среда. В промишлеността намират приложение при изграждането на чисти помещения със степен на чистота 10000 и 100000.

Мобилните асептизатори, предлагани от нас се използват при обеззаразяване на болнични помещения за ежедневна употреба в неонатологични, хемодиализни, реанимационни, ортопедични, хематологични, гнойно септични, хирургични отделения и при вътрешноболнични инфекции. Асептизаторите извършват обеззаразяване на въздуха в помещенията по предварително зададена програма, като едновременно с това правят дезинфекция на всичките им повърхности в това число и на мебелите и другото оборудване.

За регулярно обеззаразяване на различни работни помещения с голям поток от хора, предлагаме фиксирани асептизатори, като употребата им е възможна и в присъствието на персонал и посетители.

Разполагаме с оборудване за операционни зали, включващо мивки с безконтактно автоматично и подаване на стерилна вода и/или хирургичен сапун, мивки и сапунерки с подаване на вода с лакът или коляно, шкафове за съхранение на до 8 броя ендоскопи, като гаранцията за стерилността до е 72 ч. (например петък, събота и неделя) и отчитане момента на поставянето и валидността на стерилност на всеки ендоскоп, шкафове за почистване, стерилизация и стерилно съхранение на подлоги и уринатори.

Фирмата разполага със склад за всички необходими консумативи и резервни части, както и със сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване на клиентите.

Изделията на фирмата са защитени с патент. Производството и продажбата им на територията на Република България са изцяло само в правото на “КРИСТЪЛ КЛИЪР” ООД.