Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/u506128598/domains/crystalclear.bg/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/functions.php on line 335

Warning: Declaration of MY_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /home/u506128598/domains/crystalclear.bg/public_html/wp-content/themes/CherryFramework/admin/wordpress-importer.php on line 1195
Диализно легло с 4 електромотора DB01-L

Диализно легло с 4 електромотора DB01-L

Диализното легло има поне 4 управляващи мотора и е проектирано за провеждане на хемодиализни терапии, онкологични химиотерапии, рехабилитация и др.

Взети са мерки за електрическата безопасност на пациент и потребител. Секциите, които са в контакт с пациента, работят с ниско напрежение 24V. То се осигурява от разделителен намаляващ трансформатор. Неговото захранване е 220/380 V, 50 Hz като има възможност за промяна чрез вграден регулатор.

Шасито на изделието е направено сигурно от пропадане, краката му са свързани с основата посредством сглобка, а металните части са боядисани с антистатично прахово покритие.

Леглото се състои от три основни секции: гръб, седалка и крака, като движението на всяка от тях се управлява от отделен мотор. Позициите на леглото се настройват с ръка чрез команди от управляващия панел, като това става бързо и удобно. При необходимост за кратко време, леглото може да бъде поставено в положение “Тренделенбург”, като това става с една команда.

При команда на Спешния бутон, секцията “крака” се вдига, гръбната секция отива надолу, а моторът за “Тренделенбург” премества леглото нагоре. Този бутон е боядисан в червено, според международните правила.

При натискане на РЕСЕТ бутона, секцията “гръб” се изправя, височината пада, “Тренделенбург” секцията застава паралелно на пода, секцията крака спада надолу и пациента може да бъде позициониран в седнало положение. Цветовете на тези бутони трябва да са различни от останалите. Ъгълът на задната част спрямо хоризонта е 75°. Ъгълът в позиция “Тренделенбург” е 15°.

Дължини на отделните секции: гръб – 75 см, седалка 55,5 см, крака – 59,5 см.

Има един брой възглавница за опора на ръката и леглото може да замени напълно кресло. Леглото има подлакътници от антибактериална пластмаса, а секцията за крака е лесна за почистване.  От двете страни има хидравлични бариери. Долната част на леглото е боядисана с антибактериален пластичен материал, който лесно се почиства.

Движенията надолу и нагоре се извършват с помощта на система от пружини. Има четири заключващи се 125 мм колела.

Леглото има 2 години гаранция. След изтичането им, има осигурен сервиз и доставка на резервни части за 10 г.